De nieuwe woonplek van Perry Patel

Dit project betreft een verhuizing naar een nieuw appartement die qua maten vroeg om nieuwe keuzes. We wilde ondanks dat alles nieuw was wel de sfeer behouden die past bij meneer Patel.

Alles van nieuwe raambekleding, nieuwe vloerbedekking, nieuw op maat gemaakte kasten moest passen bij de meubels en woonaccessoires die we mee wilde verhuizen. Waardoor er nu een mooie sfeer is ontstaan door de combinatie van producten met een geschiedenis en nostalgische waarde en de nieuwe uitgezochte meubels en woonaccessoires.

  

Yogastudio Glow

Samen met Claudia van Tier – de eigenaresse van Glow Yoga -heb ik haar studio ontworpen. Haar definitieve plek voor haar yogastudio moest vanaf niks naar een yogaparadijs worden opgebouwd. Een fijne studio waar iedereen zich op zijn gemak voelt.

Veel keuzes die gemaakt moesten worden, maar doordat ik een duidelijke lijn had uitgezet waaraan we deze keuzes konden toetsen is het een prachtig, sfeervol geheel geworden. We wilden een groene, industriële studio neerzetten die de elementen van het oude pand benadrukten. De steunpilaren, de oude deur en T-balken komen prachtig uit in de studio.


Project Fu Chi

Dit project was de complete benedenverdieping, hal, toilet, open keuken en woonkamer. De wens was een sfeervol interieur met een industriueel tintje. Leuk in deze opdracht was dat het hele gezin een mening had en betrokken was. Alle ideeën die bruikbaar waren, heb ik geprobeerd door te voeren in het interieurplan. Het resultaat was een interieur waar iedereen zich in thuisvoelt.

Woonkamer voor en na 

Keuken voor en na 

Sfeerimpressies